Uw gastvrouw en gastheer:
Ellen en Menno Schmidt
Le Bourg, 71540 Lucenay l'Evêque
France (Bourgogne)
tel: (0033)  03-85-82-68-95

tel.(0033)  06-07-18-57-08
info@laroseraie.nl

ROUTE

 


  

 

Agenda


Tijdens de winterstop van begin januari tot 4 april is het mogelijk om een kamer te boeken en met een groep te komen eten.

Ook zijn wij geopend met Valentijnsdag met een speciaal menu. Zie de flyer rechtsonderaan.Ons restaurant is geopend van  begin april t/m eind september van donderdag tot en met zondagavond en op de zondagmiddag, met een wisselend menu met verse producten. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden buiten deze tijden (bijvoorbeeld voor groepen en voor de gasten van onze kamers) Informeer graag even ruim van te voren naar de mogelijkheden.

Vanaf 1 januari 2019 is het restaurant gesloten voor de winterstop tot begin april. Groepen zijn welkom tijdens deze periode. Informeer ruim van tevoren, want we doen onderhoud in deze periode.

Oktober t/m eind december heeft afwijkende openingstijden.


Openingstijden vanaf 4 april 2019 - eind september

voor diner vanaf 18.30u:
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
En lunch op zondagmiddag (12-16u) (niet in juli en augustus)


Entrée €8,50
Hoofdgerecht €17,50

Dessert  €6,-
Plateau kaas €7,50
Menu 3 gangen

      (entrée, hoofdgerecht en dessert of kaasplateau)     4€ korting

Kindermenu €9,50
2 crèpes (zoet of hartig) of pasta met kalfsvleesballetjes en tomaten/groentensaus plus dessert, maar kan ook afwijkend recept zijn.

Heeft u een dieet of eet u graag vegetarisch, laat het ons minimaal een dag van tevoren weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.


In overleg kunnen we op een andere dag geopend zijn voor kleine of grote gezelschappen, voor huwelijken, doopfeesten etc.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten, stuur dan uw emailadres naar ons toe of bel als u een leuk idee voor ons heeft of een feestje wilt organiseren.

     


klik op de foto voor een grotere affiche!    copyright: la roseraie 2019©