uw gastheer en gastvrouw:
Ellen Hoogervorst en Menno Schmidt
18 Route d'Autun, 71540 Lucenay l'Evêque
Frankrijk (Bourgogne)
tel: (0033) 03-85-82-68-95

Frans mobiel 0033-6-07-18-57-08
info@laroseraie.nl

ROUTE

 

 

Voorwaarden voor boeking kamers/gite:


Pas na aanbetaling van 50 euro (voor enkele nacht) of 100 euro voor meerdaagse verblijven, is de kamer definitief voor u gereserveerd.

Aangezien veel mensen ruim van tevoren boeken en geannuleerde kamers voor ons niet makkelijk weer kunnen verhuurd, hebben we enkele annuleringsvoorwaarden opgesteld.


Het is uiteraard altijd raadzaam om een verzerkering te hebben voor een eventuele onverhoopte annulering en wij zullen dan een annuleringsfactuur sturen zodat deze ingediend kan worden.


Bij annulering méér dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf, betalen we de aanbetalingskosten terug minus 10 euro administratiekosten.

Bij annulering tussen 1 en 4 weken vóór aanvang  blijven de aanbetalingskosten verschuldigd.

Als er uiterlijk 1 week vóór aanvang van het verblijf wordt geannuleerd, rekenen we het totaal aantal nachten minus de kosten voor ontbijt en toeristenbelasting.Bij vroegtijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd minus de toeristenbelasting en ontbijt over de dagen dat u niet bent gebleven.


Aangezien wij geen pinmogelijkheid hebben, kunt u het beste voorafgaand aan uw bezoek de totale kosten voldoen of het restant contant betalen.


Het komt wel eens voor dat een email of reserveringsaanvraag niet binnenkomt. Mocht u binnen 24 uur geen reactie hebben vernomen, neemt u dan even telefonisch contact op! We kunnen ook altijd even terugbellen.Wij zijn vrijwel het gehele jaar geopend. Wilt u contact met ons opnemen dan kan dat per email of per telefoon op info@laroseraie.nl of 0033-3-85-82-68-95.Chambre 17


Chambre 16

 Chambre 19

 Gite
    copyright: la roseraie 2023©